Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 4500 τ.μ. και με εξειδικευμένο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, η επιχείρηση Ευσταθιάδη κατατάσσεται σε μία από τις πρώτες θέσεις στις ελληνικές βιοτεχνίες επίπλου. Η εμπειρία των 70 χρόνων έχει αναδείξει την επιχείρηση Ευσταθιάδη πρώτη στο είδος της.

Η εμμονή στην άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος, η προσεγμένη επιλογή των πρώτων υλών και το εξειδικευμένο προσωπικό, είναι οι λόγοι που καταξίωσαν την επιχείρηση στο χώρο του ελληνικού επίπλου αλλά και την κατασκευή κουζίνας, πόρτας και ότι ειδική κατασκευή χρειάζεται το ελληνικό σπίτι.

Η ανοδική πορεία της εταιρείας δεν είναι συγκυριακή και τυχαία.

Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και τις τάσεις στο χώρο του επίπλου εντός και εκτός συνόρων.

Επιμένουμε πεισματικά στην ποιότητα κατασκευής. Πιστεύουμε στις παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας, στην βαθιά γνώση του τεχνίτη και των ανθρώπων γνωρίζουν άριστα τα μυστικά του ξύλου.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

Η τεχνογνωσία, η ποιότητα των υλικών ¨το άρτιων¨ του τελικού αποτελέσματος έκανα το όνομα της επιχείρησης συνώνυμο με το κλασικό και μοντέρνο χειροποίητο και ανωτέρας ποιότητας έπιπλο. Δημιουργός και μέντορας όλα αυτά τα χρόνια, ο Κωνσταντίνος Ευσταθιάδης και συνεχιστής ο υιός Γεώργιος Ευσταθιάδης υλοποιεί μέσα από τις δημιουργίες του, τις προσωπικές του ευαισθησίες, τον επαγγελματισμό του και κυρίως το ¨μεράκι¨ του, για κάτι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.

Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, το ιδιαίτερο φινίρισμα και η άριστη ποιότητα ξύλου χαρακτηρίζουν όλες τις κατασκευές.

Κουζίνες ή έπιπλα παιδικά

Με μεράκι και προσωπική φροντίδα ο Γεώργιος Ευσταθιάδης δίνει έμφαση στη φινέτσα και τη λειτουργικότητα δημιουργώντας ( έπιπλα ή κουζίνες) διαχρονικές.

Η πρώτη ύλη, τα ξυλά αλλά και τα λούστρα επιλέγονται με φροντίδα από τον ίδιο τον κατασκευαστή ώστε το εξαιρετικό στιλ να επιβάλλεται στο χώρο και να κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

Ποιότητα – σχεδίαση

Πρωτοτυπία – αισθητική

Διαχρονικότητα – έμπνευση


Follow us